Bármi megtanulható

Minden képességed megvan ahhoz, hogy bármit megtanulj.
Tanulási sikereiddel együtt az önbizalmadat is visszaszerzed. 

Az élet könnyebbé válik, a nehézségek eltűnnek.

 

 

 

 

CSak a Megfelelő eszközökre van szükséged

  

Csilla vagyok, tanulás coach. Segítek, hogy a munkádat hamarabb el tudd végezni, legyen időd és eszközeid, hogy munka mellett megszerezd a vágyott diplomát és magánéletre is jusson idő.
 
 
Foglalj időpontot, hogy többet megtudj!

SZEREZD VISSZA AZ ÖNBIZALMAD,

fEJLESZD A memÓRIÁD,

Végezz el tÖBBET KEVESEBB IDŐ ALATT!

 

A hatékony munkavégzés a tanulásnál kezdődik. 

 

Tanulj meg tanulni, hogy könnyebb és élvezetesebb legyen a munka, és még a kikapcsolódásra is jusson időd.

 

 

– Túlhajszoltnak érzed magad?
– Egész nap dolgozol az eredmények mégsem jönnek?
– Végtelen hosszúságú a feladatlistád?
– Le vagy maradva az új információk átnézésében?
– Új készséget kell tanulnod, vagy megszerezni egy új diplomát, de nem találsz rá időt? 

Lépj a következő szintre!

Tanulj meg akár háromszor gyorsabban olvasni, fejleszd a memóriádat, tanulási módszereidet, hogy gyorsabban tudj tanulni, többet elvégezz kevesebb idő alatt, és ÉLVEZD AZ ÉLETET! 

GYERE el a következő ingyenes WebinArra  

 

Hatékonyabbá vált az ismeretek befogadása, jót tett az önbizalmamnak a tanfolyam során szerzett sok apró sikerélmény.

Az idei év legjobb lehetősége volt, hogy részt vettem a programban.

ISTVÁN
(programozó)

Szuper volt megtanulni, hogyan lehet dolgokat tartósan megjegyezni, hogyan működik az agyunk (sok vizuális marker-re most is tisztán emlékszem a gyakorlatokból, pedig már 1 hónap is eltelt), hogyan lehet a napjainkat hatékonyabban szervezni és végső soron, mit kell elsajátítani ahhoz, hogy az ember gyorsabban olvasson, mint azt korábban valaha is gondolta volna. Tök jó volt, hogy többet is részt vettünk ebben, ez a mini osztály feeling megteremtette a laza légkört és a videós konzultációkon rájöttem, hogy mennyire másképpen tudunk gondolkodni; ez nagyon érdekes tapasztalás volt. Végezetül, ami a legfontosabb, óriási segítség volt, hogy nem voltunk magunkra hagyva a tanulásban, a feladatok és a menetrend előre meg voltak tervezve és a heti konzultációkon tudtunk kérdezni és megbeszélni a nehézségeinket. Számomra ez volt a kurzus egyik legnagyobb hozzáadott értéke.

Rendszerezettebben gondolkodom, jobban szervezem a napjaimat, nem érzem magam elveszve, ha arra gondolok, hogy el kell sajátítanom valamit. Rájöttem, hogy milyen rossz szokásaim és berögződéseim vannak, amik akadályoznak, tudom, hogy mik azok amikben hosszútávon is fejlődnöm kell. Jó volt megtapasztalni, hogy sokkal kreatívabb vagyok, mint azt gondoltam volna és hogy meg tudok tanulni tanulni.

 

Tamás
(informatikus)

Egy mondat nagyon megütötte a fülem: “A legjobb, ha a naptáradba beírod a gyakorlást. Ha nem te tervezed meg a napjaidat, akkor mások fogják”. Addig valóban az adott napom és a munkahelyi feladatok / kimerültség tervezte meg helyettem a napom, de attól a perctől kezdve elhatároztam, hogy reggel 6-kor felkelek és 1-2 órát csak ezzel foglalkozok. Azóta nem marad el a tanulás/gyakorlás és sokkal jobban haladok a feladatokkal. Most fura erre eszmélni, de azt hiszem a meditáció is segített ebben. Nagyon sok volt a gyakorlat és kevés az elmélet. Mindig kaptunk segítséget és nagyon jó tippeket ott, ahol elakadtunk. És ezért is jobb ez a coaching program, mint egy sima Udemy-s selfstudy tanfolyam. Sok produktivitás, biohacking tippet is kaptunk. Lehet, hogy csak nekem volt ez ennyire nagy pozitívum, de nekem ezekre is pont szükségem volt, mert elég rendszertelenek voltak a napjaim. Sok jó könyv ajánlás. Heti több találkozó. Ez azért is volt jó, mert így több “számonkérés” volt és jobban ösztönzött minket, hogy haladjunk a gyakorlatokkal.

 

GYÖRGY
(projekt menedzser)

A rendszeres foglalkozásokat követően feltűnt, hogy a hétköznapi életben is javult a figyelmem és memóriám. Bővült és javult a rendelkezésemre álló memorizálási technikák száma, s ez könnyítette meg, hogy egy adott adatot (pl. dátumot) vagy nevet amikor meghallottam/olvastam gyorsabban találtam megfelelő módszert a megjegyzéséhez.

A rendszeres telekonferenciák nagyon hasznosak voltak, mert ráláttam mások nehézségeire s haladási sebességére s ez hajtott engem. Nagyon hasznos volt, amikor konkrét példákra együtt generáltunk markeret.

 

miHÁLY
(INFORMATIKUS MÉRNÖK)

Nem gondoltam, hogy szükségem lenne a tanfolyamra, hisz a gyorsolvasást és több felhasznált technikát már régebb óta ismertem. Kellemes meglepetésként ért, hogy fejlődtem, megismertem jelenlegi korlátjaimat, és nagyon sok pozitív töltődést kaptam, amik jelentős része beépült a mindennapjaimba. Hatékonyabbá vált az ismeretek befogadása, jót tett az önbizalmamnak is a tanfolyam során szerzett sok apró kis siker élmény. 

Jelentős idő megtakarítás a napi teendők során, hozzáállás és szemléletmód változás, ami a napi rutint jelentősen megkönnyítette.

 

GERGŐ 

(szoftverfejlesztő)

Az órák nagyon jó hangulatban teltek, mindenki bátran kérdezhetett. Megosztottuk egymással a tapasztalatokat, hogy az egyes gyakorlatokban kinek milyen nehézsége akadt és segítettünk egymásnak, ha valaki elakadt.

Sokkal tudatosabban kezdek el tanulni bármit, koncentráltabban olvasok.

© Copyright 2019 SuperHuman Enterprises, LLC.